Një grua zgjidhet kryetare e PD në Himarë

Ka përfunduar procesi i votimit dhe numërimit të votave për kryetarin e ri të degës së PD në Himarë.

Mësohet se nga 413 anëtarë votuan 212 ndërsa fitues është shpallur Afrovita Dhimojani.

Kandidatët pjesëmarrës
Afrovita Dhimojani, 83 vota
Alketa Simo, 66 vota
Marin Suli, 62 vota

About Redaksia

Check Also

Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën” e parë në Gjykatën e Posaçme

Nga Luan BAÇI Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën”e parë të saj në Gjykatën e …

Leave a Reply