Dhe helikopterët rrinë e vështrojnë

Nga Luçiano BOÇI

Ndërsa Sazani përvëlohet nën flakë e forcat e armatosura me lopata po luftojnë mes sakrificash, qeveria bën rikonicion ushtarako-turistik, duke shëtitur për shtatë palë qejfe me helikopter live mediatikisht, në hapësirën mahnitëse ishullore.

Kërkon të dëshmojë se ka mjete, ndryshe nga ç’është e vërteta, por mbi të gjitha ka strategji të hollë e të mençur.

Po pret të digjet e të shkrumbohet një pjesë që të shpëtojë pjesa tjetër.

Pak a shumë si Adhamudhi.

E ç’na duhen mjetet kur na ka mbyt gjithë kjo zgjuarsi qeverisëse?!

About Redaksia

Check Also

“Kolegët” e Erionit do hetojnë gruan dhe vëllanë e Veliajt për t’i amnistuar?

Nga Basir ÇOLLAKU A është hetimi pasuror i Veliajt, njëlloj si ai i Ahmetaj? A …

Leave a Reply