Studiuesi Nusret Pllana: Të gjitha importet nga Serbia janë të kontaminuara

Një nga studiuesit dhe autorët e librit “Mos harro kurrë”, Nusret Pllana u shpreh sot se të gjitha produktet ushqimore që vijnë nga Serbia në Kosovë dhe në Shqipëri janë të kontaminuara. “Ka një garë mes Kosovës dhe Shqipërisë se kush importon më shumë produkte ushqimore nga Serbia.Duet ta dini se është e proviar se këto produkte ushqimore janë të gjitha të kontaminuara për të na helmuar”,tha ai.

About Redaksia2

Check Also

Berisha: Ne do fitojmë sepse sot jemi në misionin e shpëtimit të Shqipërisë!

Kryetari i PD, Sali Berisha tha në Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike se, ne do …

Leave a Reply