Harta e re gjyqësore, avokatët vazhdojë bojkotin e seancave gjyqësore

Dhoma vendore e Avokatisë Vlorë ka vendosur ta vazhdojë bojkotin e seancave gjyqësore. Kreu i Dhomës së Avokatisë në Vlorë kërkon të shtyhet bojkoti deri në datat 27, 28 dhe 29 e të ketë edhe bojkot të gjitha seancave dhe masave të sigurisë.

Ditën e sotme ata kanë dalë në protestë para Gjykatës Administrative

About Redaksia

Check Also

Pse SPAK ka lindur i vdekur

“RD” Inceneratorët hetohen, pastaj sekuestrohen, pastaj konstatohet se nuk ka fare inecenerator në Tiranë dhe …

Leave a Reply