A mund të jetë ky reagimi i një Kryeministri normal???

Nga Albana VOKSHI

Sa viktima duhen?

Sa jetë të shtrenjta të humbura derisa drejtuesit e policisë të nxjerrin “mësimet e duhura”???

Uron??? Që fajtori të marrë ndëshkimin??

Fajtori dihet! Duhet ndlshkuar për krimin!!

Ngjarja e dhimbshme ishte kronikë e një ngjarjeje të paralajmëruar!! E treta e ndodhur në pak ditë…asnjë masë e marrë!!

Përgjegjësit dihen:

Kryesori është Kryeministri Rama me dështimin e marrjes së masave nga ana e Qeverisë së tij për sezonin turistik.

Më tej, Ministri i Brendshëm, Drejtuesit e Policisë së Shtetit, Shefat e Komisariateve.

Përgjegjëse janë të gjitha Ministritë e Linjës për mungesën e koordinimit të plabkt të masave për sezonin turistik.

Propaganda e Qeverisë nuk i mbron dot qytetarët!!

#Jetanërrezik!

About Redaksia

Check Also

Eurostat:1.1 milionë shqiptarë u larguan nga vendi në 10 vite, Berisha-Ramës:Shpopullimi krimi yt madhor

Sali Berisha Mirëmbrëma dhe përshëndetjet më të përzemërta, ju misionarëve të pamposhtur të lirisë, dinjitetit, …

Leave a Reply