Shkarkimi i Shvarc nga regjimi si medalje nderi

Nga Bledi KASMI 

Edvin Shvarc duhet ta ketë si medalje nderi shkarkimin e sotëm nga shefat e Bakës pas 19 vitesh në shërbim të Presidentëve të këtij vendi.

Ai nuk mund të ishte i denjë për një kukull në shërbim të një regjimi të ngjashëm me atë që ai vetë e luftoi si student që nga Dhjetori ’90 dhe që babai i tij, përlthyesi i madh Robert Shvarc po ashtu me fisnikërinë dhe kulturën që kishte e refuzoi në mënyrën e tij.

Foto nga dhënia e Titullit “Kalorës i Nderit i Urdhrit të Skëndërbeut” nga Presidenti Bujar Nishani për gazetën “RD”, 5 Janar 2017.

About Redaksia

Check Also

Kukësi nuk është hiç çudi, por vazhdimi i fatkeqësisë tonë kombëtare

Adriatik DOSTI Imoraliteti, degjenerimi, poshterimi , varferimi mendor, degradimi , tredhja mendore si popull, dis-orientimi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *