Artan Hoxha: Dy ish-komisarë janë në arrati politike pse denoncuan bandat

• Artan Hoxha: Dy ish-komisarë janë në arrati politike, denoncuan dy banda që u kapën nga drejtësia e huaj, belge dhe italiane

Nuk kemi të bëjmë me një krim të fuqizuar, kundrejt një shteti të dobët. Kemi të bëjmë me një zgjedhje politike për të bashkëjetuar, bashkëvepruar pozitivisht me këtë lloj krimi. Në momentin që nuk ekziston më kjo zgjedhje shteti rikthehet me shpejtësi në aftësitë e veta për ta luftuar atë.

Shembujt janë të shumtë që ka një linjë politike bashkëveprimi pozitiv me krimin e organizuar.

Dua të kujtoj vetëm 2 komisarët në arrati politike, të cilët denoncuan dy banda, që u kapën nga drejtësia e huaj, belge dhe italiane dhe ata vazhdojnë të jenë në arrati.

Ky shtet, kjo politikë kështu i trajton policët të cilët përballen me krimin.

About Redaksia

Check Also

Ish-ministri Tahiri lirohet nga burgu, Zëri i Amerikës: Komuniteti ndërkombëtar i shqetësuar

Në Shqipëri, ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri do ta kalojë kohën e mbetur të dënimit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *