Erzen Breçani: Ministrat kanë shkelur ligjin me të dy këmbët. Policia është në drejtim të gabuar 

Ne e dimë që nuk ka zhvillim ekonomik nëse rendi është përtokë. Nuk ka zhvillim ekonomik nëse nuk ka siguri publike. Bashkarisht të gjithë e kemi ngritur zërin, kemi folur, kemi bërë një opozitë brenda policisë, duke iu drejtuar qeverisë se je gabim.

Të gjithë ministrat nga i pari tek i fundit, janë marrë me drejtimin operacional të policisë, duke shkelur ligjin me të dy këmbët, duke e dërguar në drejtimin e gabuar policinë.

About Redaksia

Check Also

Dokumentat e hakerave, dy ministra dhe dy deputetë të Ramës kontigjentë krimi

Spiropali, Peleshi, Kodheli dhe deputeti tjetwr i PS Luan Duzha janë kontigjentë krimi sipas dokumentave …

Leave a Reply

Your email address will not be published.