Ismail Elezi: Saimir Tahiri i vuri kazmën Policisë së Shtetit

Të gjithë këta njerëz që ju shikoni janë shkarkuar pa asnjë lloj arsye, thjeshtë shkurtim i funksionit organik dhe largim nga detyra në Policinë e Shtetit. Gjatë kësaj periudhe kemi bërë një punë për të denoncuar krimin dhe punën e dobët te policisë së shtetit.

I pari njeri i vuri kazmën e shkatërroi policinë, e çoi në këtë derexhe është Saimir Tahiri. Ai e vendosi i pari vulën kësaj pune dhe vazhdon deri sot.

About Redaksia

Check Also

Kërkohet dyfishimi i çmimit të biletës së urbaneve

Operatorët kryesorë të transportit urban ngrenë shqetësimin e mosstabilizimit financiar të sektorit e ndikuar nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published.