Nikoll Ndoci: Strukturave të kufirit u janë hequr kompetencat

• Nikoll Ndoci: Strukturave të kufirit u janë hequr kompetencat. Nuk menaxhojnë vetveten nga ana e abuzimeve njerëzore, financiare dhe logjistike.

Nëse shikojmë sot, një nga problematikat, arsyet e problematikave në menaxhimin e kufijve është devijimi nga standardet e BE-së. Sot strukturat e kufirit janë më të pamotivuara se asnjëherë, sepse u janë hequr kompetencat, nuk menaxhojnë vetveten si nga ana e abuzimeve njerëzore, financiare apo logjistike.

Struktura e Policisë së Kufirit është kthyer në një vend pune i dorës së tretë, ose për të privilegjuar ndonjë mik të tyre, ose internuar ndonjë që nuk sillet mirë në strukturat e tjera.

About Redaksia

Check Also

Kamioni merr zvarrë qytetarin në mes të Tiranës

Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në Bulevardin “Gjergj Fishta” në Tiranë. Raportohet se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.