Berisha: Nuk ka bandit trim, ata i trimëron lidhja politike!

Shumë faleminderit për fjalët tuaja, propozimet dhe problematikat që ngritët. Mendoj se siç e shtruar ju këtu, alfa dhe elementi më i rëndësishëm për të shënuar një kthesë rrënjësore, në sigurinë e jetës, veprimtarisë dhe pronës së qytetarëve është këputja e lidhjeve të politikës me krimin. Ju jeni përballë në karrierën tuaj me banda nga më të rrezikshmet. Kurrë ato nuk përbëjnë një problem madhor për policinë nëse nuk kanë mbështetje politike.

Unë kam konceptin tim. Nuk ka bandit trim, ata i trimëron lidhja politike. Po të mos kenë lidhje politike, ata struken dhe nuk kanë ku të futen. Kjo u faktua, në mënyrë më të qartë në 18 muaj e parë të mandatit 2005-2009. Ajo ishte një periudhë ku bandat sundonin. Nuk ishin të pasura sa sot, por ishin agresive dhe ishin kudo. Ishin në Lushnje, veriun e Tiranës e kishin ata, ishin në Shkodër, ishin kudo.

 

About Redaksia

Check Also

Kamioni merr zvarrë qytetarin në mes të Tiranës

Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në Bulevardin “Gjergj Fishta” në Tiranë. Raportohet se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.