Vokshi në Suedi në mbështetje të partisë si motër Moderaterna për zgjedhjet e 11 shtatorit

Kryetarja e LDG, deputetja e PD, Albana Vokshi ndodhet në Suedi me ftesë të Jarl Hjalmarson Foundation, në mbështetje të partisë simotër Moderaterna]] European People’s Party]] për zgjedhjet në Suedi, 11 shtator 2022.

Postimet e Vokshit në Facebook

Last day of campaign.

Moderate party rally.

Dita e fundit e fushatës.

Takimi i fundit i fushatës. Fjala e kandidatit për Kryeministër, Ulf Kristersson.

#moderaterna #generalelections #jarlhjalmarson

Me Ulf Kristersson, Kryetarin e Partisë Moderaterna, që sot garon për të qenë Kryeministri i ri i #Suedisë.

With Ulf Kristersson, Moderaterna Party Leader, who may become tonight the new Prime Minister of Sëeden.

#Moderaterna #HjarlJarlMarsson #EPP #PD

Unë Antonio López-Istóriz White, ish Sekretar i Përgjithshëm i EPP dhe Doina GHERMAN, ZËVICE-PRESIDENT I EPPË

Me ftesë të Jarl Hjalmarson Foundation, në mbështetje të partisë simotër Moderaterna]] European People’s Party]] per zgjedhjet ne Suedi, 11 shtator 2022.

Me Antonio López-Istóriz White, ish sekretar i përgjithshëm i EPP dhe Doina GHERMAN, ZËVICE-PRESIDENT i EPPË

I ftuar nga Jarl Hjalmarson Foundation, në mbështetje të Moderaterna]] European People’s Party]] për zgjedhjet në Suedi, 11 shtator 2022.

@kristerssonulf

#DemocracyWorks Moderaterna]] European People’s Party]] @eppwomen #PD @hjalmarsonfoundation

About Redaksia

Check Also

Berisha: Asnjë nuk është ndaluar për sulmin kibternetik, drejtësia vegël e partisë-shtet

Unë e kam të qartë se hakera iranianë sulmuan portalin e-Albania dhe e besoj raportin …

Leave a Reply

Your email address will not be published.