Boçi: Grupi i punës ka zhvilluar takime me grupet e interesit në të gjitha qarqet

Kreu i Grupit Parlamentar të PD, Luçiano Boçi u shpreh gjatë mbledhjes se Grupi i punës ka zhvilluar takime frekuennte me grupet e interesit, me qytetarë pothuajse në të gjitha qarqet për reformën e re teritoriale.

Të nderuar deputetë, ju përshëndes. Së pari ju uroj suksese në këtë sesion të ri parlamentar.
Sot jemi mbledhur për të paraqitur raportin për reformën teritoriale, të përpunuar nga grupi i punës, të ngritur pranë Partisë Demokratike. Grupi i punës ka zhvilluar takime frekuennte me grupet e interesit, me qytetarë pothuajse në të gjitha qarqet e Shqipërisë.

Ka marrë mendimet e tyre, i ka bashkërenditur në raport edhe me kërkesat e tjera të deputetëve dhe sot do të paraqesë këtë raport. Përmbi këtë raport, i cili do të marrë formën finale në fund të mbledhjes, çdo deputet, përfaqësues i qarkut, në bazë të kërkesave që ka marrë nga qytetarët mun të kërkojë modifikime, ndryshime, që përputhin pikërisht atë që duhet të arrijë kjo reformë, kërkesën e qytetarit, me qëllim që shërbimi i njësisë bashikake-lokale të shkojë si shërbim ndaj qytetarit dhe jo të jetë një reformë matematikore, të numrave, të votave politike.

Për detajet ne do të dëgjojmë drejtuesin e grupit të punës që është Z.Bylykbashi, por së pari dua t’ja kaloj fjalën kryetarit të Partisë Demokratike Z.Sali Berisha.

Faleminderit!

About Redaksia

Check Also

Berisha i kujton Yuri Kim çfarë ndodhi në ’97: Një ambasadore u largua, por jo SHBA

Kryetari i PD, Berisha i kujtoi ambasadores Yuri Kim se nuk ka pasur asnjë ndërprerje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.