Yuri Kim vazhdon shkel dispozitat ligjore…

Nga Adriana KALAJA

Merimanga e Zezë alias Yuri Kim, vazhdon shkel dispozitat ligjore…

Sërish ngul këmbë në faktin se takim i znj. Kim në KQZ sot është në shkelje të Kushtetutës dhe neneve 41 e 42 të Konventës së Vjenës.

Dispozirat ligjore sanksionojnē qartazi se marrëdhëniet bilaterale mbahen nga ambasadori, qofte edhe i USA, VETËM me Ministrinë e Jashtme.

Pra me Oltën e Natasha Xhaçkës. Apo nuk e kemi dhe investitore strategjike. Çfarë do më shumë Yuri që vdes për resortet dhe shëtitjet me yaht në jug?

Aq më shumë që nuk ka asnjë tagër të përzgjedhë ajo kush është përfaqësuesi i PDSH’së. Se Sudja e Lulzimit jo e jo.

Plus që provat dhe faktet për inkriminim e Lulzimit të Kunatit me paratë ruse dhe ato të pista si produkt i veprave penale, i ka ditur që në muajin janar 2020 ashtu si paraardhesi i saj Don Lu.

Madje ca më shumë. Edhe përgjime të pazareve ne kunatin për qytetin ku do kandidonte viktima e rradhës dhe numri përkatës. Aq e shpeshtë ishte kho sa në zyrëm e Lulzimit të Kunatit u gjend dhe makinë numërimi parash.

Po pse nuk i bëri publike këto prova që implikonin në vepra të rënda penale Lulzimim Bashën?

A i ka përdor këto prova Yuri Kim për shantazh e presion për interesa personale?

Në këto kushte, minimalisht Yuri Kim duhet të kalkëzohet penalisht për konsumim të veprace penale:

  1. Moskallëzim krimi.
  2. Ushtrim të ndikimit të paligjshëm.

E di se ajo nuk i trembet Drejtësisë Shqiptare e aq më pak SPAK-ut, se e di që kjo drejtësi është ngritur mbi korrupsionin qeveritar dhe paratë e George Soros

Edhe me ndihmën e Delinës me 2 bura në qeveri.

Por di faktin se kallëzimi i Qëndrestarëve për Mbrojtjen e Teatrit shporri nga vendi ynë të korruptuarin dhe mafiozin (edhe qefliun e pjeshkave) Luigi Soreca.

Nëse do kisha mundësi të shpallja persona “Non Grata”, Yuri Kim do e kisha të parën në listën e pasuar nga George Soros dhe Richard Hodges.

Nuk e di, por tani edhe Merimanga e Zezë më duket më e mirë?

About Redaksia

Check Also

Guxim për të fituar

Nga Oerd BYLYKBASHI Më 11 dhjetor 2021, në Kuvendin madhështor të Partisë Demokratike sanksionuam për …

Leave a Reply

Your email address will not be published.