Berisha: KESH ka investime të regjistruara 1 miliard euro, punime të kryera nuk janë as 100 milionë

100 milionë euro tendera në KESH së fundmi. Se KESH e kanë si pusin ku mbushin paratë.

KESH ka investime të regjistruara 1 miliard euro. Punime të kryera nuk janë as 100 milionë.

Pra, në këtë situatë, sirenat e revoltës popullore po bien në katër anët e vendit.
Parlamenti është shndërruar në një instrument të një qeverie që nuk zbaton asnjë ligj dhe asnjë parim.

Ky i ka pronat e veta.

Ky është i çmendur, është i pangopur. Oreksi vjen duke ngrënë, vjedhja shtohet me vjedhje. Nuk mund të jetë ndryshe.

About Redaksia

Check Also

Rikthehet në detyrë Nënkomisarja e Elbasanit

Rikthehet në detyrë si nënkomisare pranë sektorit të Krimit Ekonomik në drejtorinë e policisë së …

Leave a Reply

Your email address will not be published.