Dokumentat e hakerave, dy ministra dhe dy deputetë të Ramës kontigjentë krimi

Spiropali, Peleshi, Kodheli dhe deputeti tjetwr i PS Luan Duzha janë kontigjentë krimi sipas dokumentave të hakeruara. Në dokumente nukspecifikohet p♪7rse konsiderohen kontigjentë krimi, por tashmë dosjet p^r një pjesë prej tyre janë bërë publike.

Një tjetër socialist qarkullon në databazën me të dhëna të publikuar nga hakerat iranianë. Në duart e hakerave ka rënë edhe Luan Duzha, deputeti i Partisë Socialiste.

Përmes një kërkimi të thjeshtë në sistemin e shpërndarë nga hakerat iranianë del edhe emri i Luan Duzhës. Nuk dimë të themi se për çfarë mund të akuzohet Duzha apo se në cilën veprimtari kriminale mund të jetë përfshirë.

Sot hakerat “Homeland Justice” publikuan të dhëna që sipas tyre kanë dalë nga kartoteka e Policisë së Shtetit dhe programit MEMEX. Por çfarë është MEMEX? MEMEX njihet edhe si Sistemi i Menaxhimit të Informacionit Kriminal dhe është mjeti kryesore në punën e Policisë së Shtetit. MEMEX mban të dhëna sekrete të policisë mbi çdo eksponent kriminal. Ky sistem shërben për marrjen dhe transmetimin e njoftimeve për ngjarjen kriminale të ndodhur, informacionit policor si dhe të dhënave për personat e implikuar në këto ngjarje apo informacione. Goditja e sotme nga Homeland Justice e zhbën këtë sistem. Puna e disa viteve të punonjësve të policisë tashmë është e minuar.

About Redaksia

Check Also

SHISH përgjoi blerjen e votave në Kukës me tenderat fiktiv të OSHEE, Rama…

Kryetari i PD, Sali Berisha ka bërë sot një denoncim publik, duke lëshuar akuza për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *