Protesta, pedagogët në Durrës: Nuk do ndalemi deri në plotësimin e kërkesave 

Pedagogët e Univeristetit të Durrësit kanë bojkotuar mësimin duke u solidarizuar me prptestën e pedagogëve të unioversiteteve të Tiranës. Ata u shprehën se nuk do ta ndalin protestën deri sat ë plotësohen kërkesat e tyre.

“Nuk jemi aspak dakord për rritjen e rrogës 7 %. Ne kemi bërë kërkesë për rritjen e rrogës 50% në 2 vite. Natyrisht që do vazhdojmë me protestat dhe besojmë se shumica e tyre do të plotësohen”, u shpreh një nga pedagogët.

About Redaksia

Check Also

Akuza për vrasjet në Elabasan, Ambasada e SHBA paralajmërim për Ballën

Ambasada e SHBA ka mbajtur qëndrim pas akuzave të forta që janë bërë në adresë …

Leave a Reply

Your email address will not be published.