Skandal/Emri i drejtuesit të Agjencisë së Trajtimit të Koncesioneve sekret shtetëror

Emri i drejtuesit të Agjencisë së Trajtimit të Koncesioneve mbahet sekret shtetëror,ndërsa është një agjenci që paguhet nga paratë e koncesioneve.

Aranita Brahaj, Drejtoreshë e “Open Date Albania”: Problemi i koncesioneve dhe korrupsionin e klientelizmit nuk duhet parë si problem auditimi, janë vendimmarrje politike e duhet ta themi, që ka dalë jashtë kontrollit sa edh zyrtarët e këtyre departamenteve që duhet të bëjnë raporte formale nuk ekzistojnë më, janë larguar. Sot qeveria nuk gjen as zyrtarë të nënshkruajnë këto raporte.

Braho: Kush është drejtori i ATRAKOs?

Sejdarasi: Ministritë që lidhin marrëveshje duhet të kenë autoritetin kontraktor. Nuk bën pjesë një ministri apo drejtori por disa. Jo mungesa e njerëzve por mungesa e vullnetit politik

Braho: A ka emër ky drejtor është në detyrë i emëruar apo si? Pse nuk është e nuk del në televizion. Sot që mungon ky raport [pse nuk del ky njeri

Sejdarasi: Javës tjetër do keni raportin e plotë për të gjitha kontratet. Nuk jam i autoriuar të them emrin. E di kush është. Është agjenci shtetërore, drejtori apo drejtoresha e ATRAKOS… Mund ti drejtoheni ministres Ibrahimaj e ta merrni këtë informacion.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Gjithçka e përgatitur, autori agjent i policisë kriminale

Kreu i PD, Sali Berisha ka dalë sot në një konferencë për mediat pak minuta …

Leave a Reply

Your email address will not be published.