Edi Charteri, jo Edi Rama!

Nga Ylli MANJANI

Pas njoftimit që na bënë hackerat në telegram, them që Edi Ramën ta thërrasim Edi Charteri.
Jam kurioz a thua të ketë arritur të firmosë ndonjë dokument a vendim ky njeri, se paska qenë jashtë shteti më në të shumtën e kohës!?
Ca më shumë akoma, a thua të ketë firmosur këtu në ditët që ska qenë fare në Shqipëri?!
Kuriozitet i tepruar ë?
Hajt më, meqë na erdhi telegrami i transparencës nga Irani…
Pastaj nuk po pyes se sa i kanë kushtuar taksave tona udhëtimet charter dhe salltanetet e tjera…
Fluturon, fluturoooooon?
Gomari!
Jo, Ed Charteri!
***
Asgjë s’kanë marrë hackerat.
Ç’duhet të merrnin më shumë?
Edin megjithë charter, që të quhet marrje e diçkaje?!

About Redaksia

Check Also

Të protestuarit është diçka e rrezikshme për tiranin

Nga Ndriçim KULLA Zhurmërima e medieve të mazhorancës, por edhe e medieve përtej saj, që gjoja …

Leave a Reply

Your email address will not be published.