Meqenëse po “hapen” dosjet…

Nga Adriana KALAJA

A e di Yuri Kim se gjyqtari Sokol Dadushi është i biri këtij që ka dënuar njerëz të pafajshëm me vdekje si poetët Vilson Blloshmi fhe Genc Leka?

Po që vetë ky gjyqtar ka qënë hetues në Rrethit e Vlorës në vitin 1986 ku ka torturuar njerëz të pafajshëm në frymën e vijës politike të diktatorit Enver dhe për këtë ka shumë akuza nga viktimat e tij?

A e di znj. Kim se të ishe hetues duhet të ishe pjesë e sigurimit tē shtetit dhe se hetuesit përgatiteshin në shkollën e sigurimit?

Po që ky si pjesë e grupit të punës që ka punuar për Reformën në Drejtësi nuk duhet të emërohej në asnjë pozicion në “Drejtësinë e Re”?

Po që vetingu këtij gjyqtari nuk është bërë publik në kundërshrim me dispozirat ligjore?

Po që bashkëshortja e këtij gjyqtari, megjithëse me probleme në shkallën e parë të vetingut, u konfirmua në sistem pasi nuk u bë ankim megjithëse kishte vendim pakice në shkallë të parë?

Po që për bashkëshorten e këtij gjyqtari ksnë ndërhyrë Fatmir Xhafaj (po hetues me viktima si miku i tij Sadushi) dhe Theo Jacobs?

Ja kush po bēn “Drejtësinë e Re” dhe “hapjen” e dosjeve.

T’ja çojë dikush AliBardhëve të Skifterit Lulzim meqenëse po sqarojnë intelektualët se po “hapin” dosjet por nuk do hapen ashtu si mashtruan publikun.

Ja kshu kshu.

Ps: I bëra shënim fletëve se e para me ka rastisur që mi ksnë marrë pa leje dhe e dyta jam akuzuar se i “marr” nga disa delirantë që i duket vetja se i dinë të gjitha.

 

About Redaksia

Check Also

BIRN: PS kundër hetimit parlamentar të Ilir Beqjas për PPP-të në shëndetësi

Mazhoranca socialiste ka kundërshtuar të premten në Konferencën e Kryetarëve kërkesat e opozitës për ngritjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *