Gazetari Çani: Nëse zgjedhjet zhvillohen në kushte normale, fiton Berisha

Gazetari Çani deklaroi në një panel anaistësh se nëse zgjedhjet e 14 majit do të zhvillohen në kushte normale, atëhere Berisha i fiton zgjedhjet. “Nëse nuk do të kemi ndërhyrjen e gjykatës sikurse po ndodh sot me vulën e PD dhe nëse zgjedhjet bëhen në kushte normale,atëhere zgjedhjet i fiton Berisha”,tha Çani. Sipas tij në kushtet në të cilat ndodhet sot Shqipëria, çdo opozitë do t’i fitonte zgjedhjet ndaj qeverisë.

About Redaksia

Check Also

Ymer Barçi prezanton kandidaturën në Primare për Bashkinë e Matit

Të dashur demokratë, anëtarë e simpatizantë Të dashur matjanë! Të nderuar zonja dhe zotërinj! Unë …

Leave a Reply

Your email address will not be published.