Berisha: Jemi në betejë për ta fituar!

Kryetari i PD, Berisha deklaroi se, demokratët janë në një betejë të vështirë, por për t’u fituar. “Kërkohet organizim i plotë, vetëm një ushtri e organizuar dhe disiplinuar e fiton bëtejën”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Durimi ka një kufi, le të lëshojmë përpara zemërimin e ligjshëm për shpëtimin e Tiranës!

Lideri i opozitës, Sali Berisha, iu drejtua qytetarëve për të lëshuar përpara atë që e …

Leave a Reply