Lëmosha që blen varfërinë përpara zgjedhjeve…

Nga Luçiano BOÇI

Institucioni që e ka trajtuar në mënyrën më të padinjitetshme komunitetin rom dhe egjiptian në Elbasan, tani po u jep lëmoshën e rradhës për t’u blerë votën.

Bashkia Elbasan po shpërndan ndihma për përfaqësues të këtyre komuniteteve me kushtin që këta të fundit të dorëzojnë kartat e identitetit dhe të hedhin firma se do të jenë votues të Partisë Socialiste. Është një praktikë e hershme e Bashkisë Elbasan që e përdor sa herë që vijnë zgjedhjet me këta qytetarë.

Pas zgjedhjeve i harron, i përçmon, i përzë, i fyen! Padiskutim merrini ndihmat se ato janë paratë e taksave të qytetarëve të Elbasanit, por në 14 maj me votë jepini ndëshkim atyre që ju kanë përbuzur për 16 vite!

About Redaksia

Check Also

Berisha publikon të dhënat: Ja sa herë e ka kaluar kufirin Olsi Rama me makinën e drogës!

Kreu i opozitës, Sali Berisha në fjalën e tij para mbështetësve në tubimin në “Rrugën …

Leave a Reply