Kryetarja në ikje po i bën shërbimin e fundit inceneratorit të Ramës dhe Subashit 

Nga Luan BAÇI

Bashkia Patos, kryetarja ne ikje e siper, po i ben sherbimin e fundit, inceneratorit te Rames dhe Subashit ne Fier, duke nenshkruar marrveshjen per depozitimin e mbetjeve urbane te bashkise Patos, pavaresisht se inceneratori nuk punon, eshte jashte funksionit dhe as qe ka ndermend te vihet ne pune!

Ne piken 13 te vendimit te mbledhjes te KB, jepet ne menyre te thate, si njoftim!

Beni publike, pikat e marreveshjes!

Sa para do paguajne qytetaret e Patosit per depozitimin e mbetjeve?

Kur do te filloj depozitimi i tyre?

Ku do depozitohen dhe kur do filloje djegja e tyre?

Pasi per info per qytetaret, duhet te themi se, te gjitha mbetjet urbane, te te gjitha bashkive, depzitohen ne gropa gjigande rreth inceneratorit dhe me mundesi zero, per tu djegur, ne qofte se do vihet ndonjehere ne pune inceneratori!

Vazhdoni te vidhni dhe te genjeni!

Ne 14 Maj bashkia e Patosit do tju perkas qytetareve te Patosit me kryetare bashkie Mjeken e mirenjohur dhe te kudo gjendur, Sofie Alushaj!

Kjo eshte zgjidhja!

About Redaksia

Check Also

Meta: Ka amerikanë të ndershëm e patriotë, por edhe fundërrina si McGonigal

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta i ka bërë thirrje kreut të SPAK, Altin …

Leave a Reply