Berisha: Qeveria ndryshoi rezultatet e zgjedhjeve, blihej vota me 300 euro

Kryetari i PD, Sali Berisha tha se, qeveria ndryshoi rezultatet e zgjedhjeve ku blihej vota me 300 euro. Ai tha se, përkundrejt kësaj stuhie të hapur për asgjësimin e opozitës, opozita qëndroi fuqishëm.
“Unë po flas qartë se kemi të bëjmë me procesin më të shëmtuar në historinë e vendit.
Kemi të bëjmë me një proces ku qytetarët shqiptarë nuk votuan të lirë.
Mbi bazën e saj, PD dhe koalicioni do marrë të gjitha vendimet.
Nuk mundet populli opozitar, një gjë u faktua, siç e patë. Përkundrejt kësaj stuhie të hapur për asgjësimin e opozitës, opozita qëndroi fuqishëm.
Qëndroi dhe u faktoi shqiptarëve se qeveria dështoi në çdo përpjekje për ta asgjësuar atë, përveçse ndryshimin e rezultateve të zgjedhjeve kur blihej vota me 300 euro, kur operatori në votimin elektronik votonte për zgjedhësit, shoqëronte zgjedhësit, etj.
Këto i kemi të gjitha të dokumentuara”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Veliaj, edhe 3.3 milionë euro të tjera shtesë për EcoTirana

Nga Dorian TELITI  Veliaj propozon që (pa)pastërtia në Tiranë të kushtojë edhe më shumë. 3.3 …

Leave a Reply