Merret vendimi, Juventusit i heqin 10 pikë

Juventusi është dënuar me heqje të 10 pikëve. Ky është vendimi që ka marrë sot Gjykata Federale e Apelit në Itali.

“E thirrur nga Collegio di Garanzia dello Sport për të rishikuar vlerësimin e saj për sanksionin që do t’i vendoset Juventusit për të ashtuquajturën ‘çështja e fitimeve kapitale’, Gjykata Federale e Apelit ka sanksionuar klubin e Juventusit me dhjetë pikë dënimi në renditje”, thuhet mes tjerash në njoftim.

Ndërsa, Pavel Nedved, Paolo Garimberti, Assia Grazioli Venier, Caitlin Mary Hughes, Daniela Marilungo, Francesco Roncaglio dhe Enrico Vellano, u liruan nga akuzat.

Juventusi tani do të duhet të presë arsyet nga Gjykata Federale e Apelit, e cila mund të arrijë në fund të majit, në mënyrë që ata të mund të apelojnë në Bordin e Garancive të CONI-t.

Pasi të jenë marrë motivimet, ankesa mund të paraqitet nga Juventusi brenda disa javësh.

About Redaksia

Check Also

Mourinho përfundon në disiplinore të UEFA-s për fyerjet ndaj gjyqtarit Taylor

UEFA ka hapur zyrtarisht procedurat disiplinore ndaj Jose Mourinhos për fyerjen e gjyqtarit, Anthony Taylor, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *