Deputeti tregon hotelin luksoz ku takohet Luli me Edin

Saimir KORRESHI

Dy fjalë shokut Luli dhe zëdhënëses së ekipit “Dvorani”

Zëdhënësja e ekipit “Dvorani” duhet informuar që përzgjedhja e Avokatit të Popullit është një proces parlamentar dhe një çështje që nuk pret derisa të dakordësohet, skutave, takimi i radhës i shokut Luli, apo punimet në “Santorini Residence”. Të dy grupeve parlamentare PS dhe PD u është kërkuar një proces i shpejtë dhe transparent, për të çuar përpara procesin përzgjedhës, pa vonesa të tjera të paarsyeshme. Shoku Luli duhet ta informojë zëdhënësen se takimet skutave nuk prodhojnë asnjë efekt për Grupin Parlamentar të PD. Seanca e datës 21-22 Dhjetor 2022 e provoi këtël.

About Redaksia

Check Also

Dora e Soros në destabilizimin e Kosovës, email-i i Soros për Lajçak

Soros ka bërë planin për ndarjen e Kosovs. Soros ka caktuar edhe të preferuarin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *