Veliaj futet si mi i maskuar në zyrë i rrethuar me gardistë dhe policë

I kyçur në mbledhje online të Këshillit Bashkiak, hajduti më i zi që ka patur kryeqyteti shqiptar në gjithë historinë e tij, ka derdhu përroin e tij psiqik përballë të nënshtruarve të tij të kyçur në internet.

Ka pranuar vetë se e ka shtyrë ai dhe kyçur ai mbledhjen në internet, duke shmangur vajtjen në bashki nga frika, Erion Veliaj ka treguar fytyrën e tij të vërtetë ndaj mediave dhe gazetarë duke i sharë e ofenduar si një rrugaç.

Pas sulmeve të zakonshme ndaj opozitës, të cilën nuk e kontrollon dhe kon dot Erion Veliaj, siç është mësuar deri tani, ka përsëritur para njerëzve pa zë (këshillitarëve të mazhorancës) ka lëshuar gojën, por njëkohësisht i ka treguar dhëmbët edhe Edi Ramës, kur ka thënë se unë nuk lëviz nga bashkia Tiranë.

Nga faqja në Facebook ku po derdh përroin e tij psiqik, Erion Veliajn nuk po e ndjekin as patronazhistët të gjithë, pasion line ka vetëm 198 veta, kur mendon ushtrinë e tij të patronazhistëve, nuk janë as 1% sufllaqexhinjve të tij nuk po e ndjekin.

About Redaksia

Check Also

Kalaja paralajmëron kallëzim tjetër në SPAK ndaj Erion Veliajt dhe Arli Naskës

Adriana Kalaja në cilësinë e Kryetares së Gjykatës së PD dhe aktivistes së Aleancës për …