Një ngjarje shumë e rëndë, në disa aspekte!

Nga Iva V.GRILLO

Në aspektin human, ne atë të lirisë së medias por edhe për faktin se rikonfirmon edhe njëherë atë që është thënë në dokumentarin e RAI 3 pēr kryeministrin shqiptar dhe lidhjet e tij me mafian.

Nëse nuk do të ishte e vërtetë, përse do të duhej të kërcënohej gazetari?!

Besoj se pas dokumentarit te RAI 3, çdokush… shqiptar apo i huaj që do të vazhdojë ti rrijë pranë apo bashkëpunojë duke i dhënë kredite regjimit të Tiranës, do të duhet t’i përgjigjet pyetjes:

Çfarë ju lidh ju me kreun e një narko-shteti? Cili është përfitimi juaj zonjë/zotëri?

#RamaParaDrejtesise

#VeliajParaDrejtesise

About Redaksia

Check Also

Argita Malltezi: Pas rikthimit të vulës, demokratët po rikthehen në PD

Argita Malltezi ka komentuar vendimin e Gjykatës së Apelit e cila riktheu vulën dhe logon …