Politike

Elizabeta Rredhi zgjidhet kryetare e PD Divjakë

Një grua ka fituar zgjedhjet për drejtimin e degës së PD në Divjakë. Elizabeta Rredhi doli fituese e kësaj gare përballë kandidatit tjetër, Gjergji Janko. Ajo grumbulloi 240 vota, ndërsa Janko 159 dhe 6 vota u shpallën të pavlefshme. Në total ishin 405 votues nga 820 anëtarë që ka dega e …

Read More »