Rama dhe Basha do marrin leksion nga Shkodra më 6 mars

Nga Endira BUSHATI

Mos u “shqetësoni” për Shkodrën më datë 6 mars….

Shkodra e ka “tejkaluar” siglën e PD, me ndërgjegjen politike më të lartën në vend….që në 1996….

Kujtoni që për Bashkinë Shkodër 1996, qytetarët shkodranë nuk votuan siglën PD, por zgjodhën kandidatin Bahri Boriçi të Djathtës së Bashkuar.

Në këtë kuptim, edhe Rama, edhe Basha, do tē marrin leksion në Shkodër më 6 mars!

Primaret e shpallura nga Komisioni i Rithemelimit PD duhet t’u sigurojnë shkodranëve, kandidatin më të mirë e më përfaqësues të tyre….

About Redaksia

Check Also

Foto-lajm, vërshim popullor në bulevard

Dhjetra mijëra protestues kanë mbushur bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Protesta kombëtare e opozitës po zhvillohet …

Leave a Reply