Zgjedhjet e 6 marsit/ Nishani: Primaret më 30 janar. Kjo betejë nis me një ushtrim të madh demokracie

Kjo betejë nis me një ushtrim të madh demokracie.

PRIMARET për të zgjedhur më të mirin/rën mes më të mirëve/rave

PRIMARET më 30 janar. VOTA ka vlerë!

Në përputhje me statutin e PDSH neni 12 dhe 38 kandidatët do të evidentohen:

-Me vetëpropozim;

-Propozim nga anëtarësia;

-Propozim nga organet qendrore të PDSH.

DEMOKRACIA ka vlerë !

Shqiptarët nuk janë njerëz të “klasit të 2-të”.

Kjo betejë e parë me aleancën e së ligës,finalizon më 6 mars duke e hedhur masivisht në koshin e historisë të ligën.

T’i dalim zot Shqipërisë!

About Redaksia

Check Also

Lajthit Rama, urdhëron shoqërimin e 3 të miturve në komisariat pse nuk i buzëqeshën!

Një situatë sa skandaloze dhe sa e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në zonën …

Leave a Reply