Foto/ Pushteti i korruptuar në panik!

Shihni ne fotot me poshte pushtetin e korruptuar ne PANIK.

Ministra e kryetar bashkie abuzues.

Fushata nuk ka filluar zyrtarisht dhe shihni si jane versulur ne Diber ministrat Manja e Balluku, Prefekti, nenprefekt, kryetari i Qarkut, zv/kryetari i Qarkut, kryetaret e bashkive Bulqize, Klos e Mat, drejtore te ministrive, drejtoret e drejtorive rajonale e ato te bashkive dhe gjithe administrata.

Keto shperdorues te taksave publike duhet te kuptojne se paguhen per tu sherbyer qytetareve ne pozicionet qe kane. Qytetaret nuk i paguajne keto funksionare te shoqerojne kandidatin e PS, madje edhe ne oraret kur ato duhet te jene ne zyrat e tyre ne sherbim te qytetareve.

Ky abuzim i tyre me detyren nuk do ti shpetoje nga ndeshkimi me vote ne daten 6 Mars. Shume shpejt do te pergjigjeni per abuzimin me taksat qe paguajne qytetaret per pagat, dietat dhe karburantin e makinave tuaja.

About Redaksia

Check Also

Pse SPAK ka lindur i vdekur

“RD” Inceneratorët hetohen, pastaj sekuestrohen, pastaj konstatohet se nuk ka fare inecenerator në Tiranë dhe …

Leave a Reply