Tre ngjarje në një ditë!

Nga Adriana KALAJA

2 korrik 1990 shqiptarët trima mposhtën diktaturën duke u futur nëpër ambasada, duke i hapur rrugën demokracisë në vend.

2 korrik 1990 filloi lëvizja atdhetare në Kosovë kundër regjimit të Jugosllavisë, duke filluar rrugën e lirisë dhe pavarësisë.

2 korrik 2021 Gjykata Kushtetuese jep vendimin historik pro Teatrit Kombëtar.

Kemi dhënë prova se i çojmë betejat deri në fund.

Ne ju pamë.

Ne nuk harrojmë!

Do ta rindërtojmë Teatrin Kombëtar me paratë e banditëve që e shembën ndërkohë që ata do jenë pa hekurave.

Teatri Aty Dhe Ashtu Siç Ishte!

'2 Korriku'/ Meta: Koha për të ndërtuar Europën në Shqipëri është tani!

Mund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

About Redaksia

Check Also

Nadja e mirë Shkodër!

Nga Ted KOPLIKU Nadja e mirë Shkodër! «Shkodra gëzon edhe diten pa ndriçim, se e …

Leave a Reply