Edhe “Dragoi” vdiq!

Nga Bujar LESKAJ

Vdiq bashkëpunëtori, agjenti, informatori, rezidenti, gjysmë oficeri, rekrutuesi për llogari të Sigurimit të Shtetit përmbi 40-vjet, nga fillimet e viteve 50-të e deri më 1990.

Vdiq një “Dragua”, i cili për pak në vitin 1998 desh u bë edhe zëvendësministër i kulturës,

sipas librit

“Mëkatarë” të Nafiz Bezhanit.

Vdiq spiuni i intelektualëve, shkrimtarëve, studiuesve shqiptarë e kosovarë!

Ndërkohë Rama, Lideri Global, “kampioni i lustracionit”, i cili përpara pesë viteve i lidhi “Dragoit” edhe pension të veçantë, dërgon kurora dhe ministra e drejtues të qeverisë të marrin pjesë në homazhet për të , të cilat i zhvillon në një institucion shtetëror! E më tej ministrja e Ramës e cilëson Dragoin personalitet të madh të Kulturës.

Përpara disa vitesh Dragoi është dekoruar dhe nga diktatori rus Putin ?!

O Tempora, O Mores!

Mjaft është mjaft!

Mjaft më me idhuj të rremë, me “personalitete” me moral të kalbur,vepra, studime e vlera të dyshimta dhe eksponentë të ish-Sigurimit!

About Redaksia

Check Also

Dhjetë fakte mbi falsitetin e Rezolutës antikorrupsion të sektit Rama

Bujaf Leskaj Projekt-rezoluta e propozuar nga PS për luftën kundër korrupsionit dhe mirëqeverisjen do t’i …

Leave a Reply