E gjithë Shqipëria një Bashki, kerkojnë bashkim të Tiranës edhe me Kamzën e Vorën!

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbian Mazniku në dëgjesën e sotme në mbledhjen e Komisionit për Reformën Territoriale, u shpreh se bashkimi i Vorës dhe Kamzës në territorin e Tiranës do të jepte cilësi më të mira për qytetarët.

“Bashkimi i Vorës dhe Kamzës në territorin e Tiranës do jepte cilësi më të mirë për qytetarët. Dhe që këta të fundit të mos kishin një ndjesi si pjesë e një qyteti të nivelit të dytë”, ka thënë ndër të tjera ai.

About Redaksia2

Check Also

Kërkohet dyfishimi i çmimit të biletës së urbaneve

Operatorët kryesorë të transportit urban ngrenë shqetësimin e mosstabilizimit financiar të sektorit e ndikuar nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published.