Berisha: Kjo do jetë vjeshtë protestash dhe grevash

Sali Berisha dhe PD do bëjë gjithçka që kjo vjeshtë të jetë vjeshtë grevash, protestash, revoltash paqësore, mosbindje civile.

Ky është kushti më themelor për të kthyer vendin në normalitet.

PD është e gatshme. Pakënaqësia dhe revolta është shumë e lartë. Pritshmëria e tyre është shumë e madhe.

About Redaksia

Check Also

4 vjet propagandë, Shkolla “Eco Campus” ende nuk është në funksion. Mësimi me turne dhe pa kushte

Deklaratë, deputetja e PD Ina Zhupa, nga shkolla “Eco Campus”, në Sarandë Ndodhem në qytetin …

Leave a Reply

Your email address will not be published.