Primaret dhe protestat, Noka tregon çfarë u diskutua në mbledhjen e Grupeve të Punës së PD

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Flamur Noka, përmes një postimi në rrjetet sociale ka ndarë detaje nga mbledhja e Grupeve të Punës së PD në qarqet e vendit.

Noka shkruan në ‘Facebook’ se është diskutuar për Primaret dhe organizimin e tyre.

Më tej Flamur Noka shprehet se temë e diskutimit kanë qenë gjithashtu edhe protestat, si pjesë e aksionit politik të vjeshtës.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.