Një tjetër deputet i bashkohet shumicës në PD

Mbledhjes së Grupit të demokratëve e thirrur nga Kryetari i PD, Sali Berisha i është bashkuar një tjetër deputet, i cili ishte pjesë e përkrahësve të Lulzim Bashës dhe Enkelejd Alibeajt.

Behet fjalë për deputetin Kastriot Piroli, i cili për herë të parë është shfaqur në mbledhjen e selisë blu.

Deputeti i Kurbinit është ulur gjatë mbledhjes së sotme në krah të Xhelal Mziut, ndërkohë që edhe në mbledhjet e shkuara deputetë të tjerë janë larguar nga grupi i Alibeajt.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.