Berisha: Një revolucion shpëtimtar për Shqipërinë, është jetik dhe vendimtar!

Sot është e vërtetë që nuk ka më burgje, kampe përqendrimi, por shpesh e mendoj. Nëqoftëse në 1990 motoja dhe slogani ynë ishte; ‘Ta bëjmë Shqipërinë si Europa’, këto 7 vite slogani i vërtetë është; ‘Ta lëmë Shqipërinë për Europën’ dhe nuk ka më fatale se kjo. Kjo është e vërteta.

Në 7 vite nga 744 mijë shqiptarë që kanë emigruar vetëm në hapësirën Europiane, mbi 510 mijë janë të rinj dhe fëmijë. Dhe në një farë mënyre, kjo është të vrasim Shqipërinë për Europën. Europa nuk e kërkon kurrë këtë.

Dhe kjo është një emergjencë e jashtëzakonshme për ne. E gjitha kjo që ndodh, ndodh absolutisht për shkak të politikave të kalkuluara dhe kushteve të kalkuluara për largimin e shqiptarëve.

Martin Jaku të dashur miq, fshatar nga Bubqi me 8 klasë. U ula në oborr në shtëpinë e tij; Sali tha, a i shikon ata me gomone duke ikur duke brohoritur, poshtë Edi Rama, ua ka rritur mesataren për në universitet. Dhe po ikin, po ikin për të gjetur një jetë tjetër.

U ndala në këto për të theksuar se ky libër inspiron, çdo njeri që e lexon këtë libër inspiron. Një revolucion shpëtimtar për Shqipërinë, është jetik dhe vendimtar, atëherë Besnik Mustafa do të shkruajë vëllimin e dytë.

Faleminderit shumë!

About Redaksia

Check Also

Kryetari i Shoqatës Shqiptaro-Italiane: Rama mund të mashtrojë në Greqi, por me ne s’i ecën!

Kryetari i Shoqatës Shqiptaro-Italiane Abruzzo, Luan Hallulli ka komentuar takimin që kryeministri Edi Rama zhvilloi …

Leave a Reply