Shpërndava personalisht planin tim për taksat dhe tarifat vendore për biznesin e vogël dhe të mesëm 

Sa herë të dëgjoni politikanë që ju dekurajojnë, kur thonë se ku do gjenden këto para për ju, të kini parasysh se thuajse 40% e të ardhurave nuk vilen prej abuzimit dhe qokave që kryejnë zyrtarët e bashkisë.

Ndryshimi në duart e tua!
#BashkëFitojmë #14maj #Tirana #BelindKëlliçi

About Redaksia

Check Also

Berisha: Basho-opozitarët janë pengje të shpërfytyruara të vesit, bëjnë avokatinë e vjedhjes së votës nga Edi Rama

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha në fjalën e tij në tubimin qytetar ne mbështetje …

Leave a Reply