Sa herë Edi Rama i ka punët shumë keq, del Yuri Kim për Berishën

Nga Gent STRAZIMIRI

Zonja Kim del me këtë tekst ndaj Sali Berishës, sa herë Edi Rama i ka punët keq, madje sa herë ndjehet i pashpresë!

Sa herë del zonja Kim me këtë tekst, fitorja është më pranë se kurrë!

Kjo është pak, por e sigurtë!!!!

Unë nuk u besoj sondazheve, por ky lajm më konfirmon secilin prej tyre, që pa përjashtim tregojnë rënien pa kthim të bandës së minuesve të demokracisë dhe ekonomisë së shqiptarëve, që ende sundon Shqipërinë!

Është lajmi që më konfirmon grumbullimin rreth Sali Berishës të çdo shqiptari të ndershëm, që kërkon ndëshkimin e bandës së sunduesve që po grabisin të sotmen dhe të ardhmen e këtij vendi!

Shqiptarët e ndershëm janë shumë më shumë se horrat dhe këtë e ka designuar vetë Zoti.

Shqipëria po zgjohet, shqiptarët do vendosin si në 1992 me ëndrrën amerikane si yll polar!

About Redaksia

Check Also

Paradoksi i mbajtjes mbyllur të Urës së Ibrit në çerekun e shekullit XXI!

Nga Enver BYTYÇI Që kur është krijuar bota njerëzore i ka shpikur dhe përdorur urat për …

Leave a Reply